Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Lagbeställning

Lagbeställning

Nu kan du göra lag- eller företagsbeställningar. Detta kommer framförallt  att gälla för större beställningar.

Det finns flera fördelar med detta. Vi skapar ett samarbete och etablerar en kontakt för att smidigare kunna sköta din beställning och eventuella framtida beställningar. Har vi då redan tagit fram ett grundpaket med en färdig profil för din förening så blir det mycket enklare och snabbare med nya beställningar. Det blir också möjligt att beställa enstaka paket mitt i en säsong för de som växt ur eller behöver nytt.

Fler fördelar är att vi också stödjer din föreningsverksamhet och ger kickback på lagbeställningar och även rabatt vid större beställningar. X% av beställningsbeloppet kommer vi att betala in till ert föreningskonto. Oavsett om det är en komplett lagbeställning eller enstaka efterbeställning.

På detta sätt stärker vi också lagets gemensamhet då alla får möjlighet till samma coola träningskläder att bära vid tävlingar, lagaktiviteter, träning eller andra framträdanden. Det kan alltså vara ett billigare alternativ för laget när coacherna behöver se programmet i helhet utan att alla använder tävligsdräkt. Vi kan också skräddarsy delar i varje paket med till exempel namn eller position i laget på ett enhetligt sätt.

Det blir också lite häftigare att vara supporter till laget då samtliga supporters kan handla supportertröja på ett och samma ställe med förenings kickbackeffekt.

Känns det osäkert vad man behöver så har vi även färdiga paketlösningar att välja på.

Vi kan erbjuda cheerbows och pom poms i era lag färger Kontkta oss (info@cheerlife.se) för färg och materalprov.

Har ni andra behov eller ideer kontakta för att diskutera en lösning.

Att tänka på vid lagbeställningar

När du beställer till ditt lag är det viktigt att du ger oss denna information:

Lagets korrekta namn

Organisationsnummer

Föreningens inbetalningskonto

Kontaktperson

Fakturaadress

Leveransadress

Mer att tänka på

Vilken färg samt storlek på samtliga artiklar.

Sist men kanske viktigast… Beställ i god tid!

När du gör lag beställningar gäller inte sedvanlig konsumenträtt. Du har till exempel inte automatiskt öppet köp. Har du frågor kontakta oss på info@cheerlife.se

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 

Cheerlife | STOCKHOLM| 070 - 312 37 33 | www.cheerlife.se | info@cheerlife.se